Інгредієнти:
►Червоне десертне вино - 1,5 склянки ►Крохмаль - 3 столових ложки ►Цукор - 150 гр. ►Сіль - 1/8 чайної ложки ►Палички для льодяників
Приготування:
Червоне вино кип'ятіть на маленькому вогні в невеликій каструльці поки рідина не зменшиться втричі (20-25 хвилин). Зніміть з вогню і повністю остудіть. У каструльці змішайте цукор, крохмаль, сіль і охолоджене вино. Перемішайте до однорідної маси. Доведіть до кипіння на середньому вогні, періодично помішуючи до повного розчинення цукру. Розлийте рідину по формах, вставте палички та залиште льодяники застигати (залиште на день, щоб зберегти аромат вина). Льодяники готові!
bon appetit:)
|