►1 кг ківі ►1 кг цукру ►2 лимона (в рецепті сік 2-х лимонів і 1 нарізати)
Приготування:
Лимон ретельно вимийте щіткою і наріжте тонкими кружечками. Покладіть в каструлю разом із 100 гр цукру та 100 мл води. Варіть на невеликому вогні 10 хв. Поки вариться лимон, почистіть ківі і наріжте кружечками. У каструлю вичавітьо сік 1 лимона і засипте цукор, що залишився та гарненько розмішайте і додайте ківі. Доводимо до кипіння і переливаємо в керамічну посудину, залишаємо при кімнатній температурі на ніч. Переливаємо назад в каструлю і варимо 20 хвилин періодично помішуючи, тим часом підготували тару ... пастерилізовані баночки (якщо вирішили довго зберігати) і розмістили наше варення. Виходить 1,4 л. Я в одну банку поклала тільки лимон, а в інші ківі.