Субота, 18.05.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Фрикадельки

Італійські фрикадельки



Інгредієнти:

►Пісна баранина (фарш) - 500 г
►Хлібні крихти - 1/2 склянки
►Сир «Пармезан» (тертий) - 1/4 склянки
►Ріпчаста цибуля - 1 шт.
►Сіль, перець, часник - на смак
►Соус для спагетті


Приготування:

Перемішати фарш, хлібні крихти, сир, ріпчасту цибулю, часник, спеції і, поступово додаючи воду, вимісити фарш (він повинен вийти в'язким і не розвалюватися на шматочки).
З готового фаршу сформувати фрикадельки. У сковороді розігріти олію й обсмажити в ньому фрикадельки з усіх боків до готовності. Потім влити соус для спагетті і готувати на слабкому вогні протягом приблизно 20 хвилин.

bon appetit:)


Категорія: Фрикадельки | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 833 | Теги: Італійські фрикадельки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Картопля Шато
Банановий коктейль з морозивом
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Оладки на сметані
Мармелад з смородини
Десерт "Квітка в горщику"
Куряче філе з кольоровою капустою (дієтичне блюдо)
Сирний крем-суп
Грибний суп з сиром
Рис з креветками
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua