|
Сирний крем-суп
Інгредієнти:
3 картоплини 1 велика морква 1 цибулина 1-2 шт. болгарського перцю 200 г плавленого сиру 20 г вершкового масла Петрушка Сіль
Приготування:
Овочі очистіть і відваріть до готовності. Перець покладіть в каструльку за 10 хвилин до закінчення варіння - він встигне віддати свій аромат та корисні речовини, і не перетвориться на кашу, його можна буде легко прибрати з каструльки. Наріжте цибулину, обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Відварені овочі закиньте в блендер та змеліть до однорідної маси. Бульйон краще спочатку злити, залишивши в каструльці півтора-дві склянки рідини, а потім додавайте по мірі необхідності, щоб отримати бажану консистенцію супу. Покладіть в каструльку плавлені сирки, продовжуйте розмішувати в блендері. Можете розливати суп по тарілках, прикрасивши зеленню.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (31.03.2012)
|
Переглядів: 1198
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
|