Вівторок, 02.12.2025, 09:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Сирний крем-суп



Інгредієнти:

3
картоплини
1 велика
морква
1 цибулина
1-2 шт. болгарського перцю
200
г плавленого сиру
20 г вершкового масла
Петрушка

Сіль



Приготування:

Овочі
очистіть і відваріть до готовності. Перець покладіть в каструльку за 10 хвилин до закінчення варіння - він встигне віддати свій аромат та корисні речовини, і не перетвориться на кашу, його можна буде легко прибрати з каструльки.
Наріжте
цибулину, обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Відварені овочі закиньте в блендер та змеліть до однорідної маси. Бульйон краще спочатку злити, залишивши в каструльці півтора-дві склянки рідини, а потім додавайте по мірі необхідності, щоб отримати бажану консистенцію супу. Покладіть в каструльку плавлені сирки, продовжуйте розмішувати в блендері. Можете розливати суп по тарілках, прикрасивши зеленню.


bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (31.03.2012)
Переглядів: 1229 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Зимовий чай з шипшиною
Піца на сковороді за 10 хвилин
Варення з білої смородини
Іспанська тортилья
Зрази по-чеськи
Як вибрати казан
Полуничний лікер
Суп із чорносливу або кураги
Ролл Гонконг
Прозорий курячий бульйон з часниковими грінками
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua