Понеділок, 29.04.2024, 05:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

У категорії матеріалів: 5
Показано матеріалів: 1-5

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Інгредієнти:

►вода - 3 л
►кістки рибні та обрізки - 1-1,5 кг
►цибуля ріпчаста - 1-2 головки
►лаврове листя - три штуки.
►зелень кропу і петрушки - по 1 пучку
►перець чорний мелений - на кінчику ножа
►сіль - дві чайних ложки
Бульйони | Просмотров: 771 | Добавил: unknown | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (0)


Інгредієнти:

►курча - 300 грам
►морква - дві штуки.
►ріпа - дві штуки.
►цибуля - одна штука.
►капуста - 300 грам
►масло вершкове - 20 грам
►бульйон курячий - 1,5 л
Бульйони | Просмотров: 626 | Добавил: unknown | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (0)


Інгредієнти:

►грудки курячі (з кісточкою і шкірою) - 2шт. по 100 грам
►цибуля ріпчаста - 1 невелика головка
►морква невелика - одна штука.
►хліб житній - 4 скибочки
►часник - 4 зубчики
►оливкова олія - дві столові ложки
►зелень петрушки і кропу - по 2 гілочки
►сіль морська дрібна
Бульйони | Просмотров: 845 | Добавил: unknown | Дата: 12.06.2013 | Комментарии (0)


Інгредієнти:

►1,5 кг яловичини з кісткою
►1 цибуля-порей (біла частина)
►чорний перець горошком
►лист лавровий
►2 склянки кубиків льоду
►сіль
►2 горошини запашного перцю
►морква - 1 шт
►цибуля ріпчаста - 1 шт.
►70 г кореня селери
Бульйони | Просмотров: 802 | Добавил: unknown | Дата: 17.02.2013 | Комментарии (0)


Інгредієнти:

►курячий бульйон - 250 г
►курячі серця - відварні, 50 г
►жовток - 1 шт.
►часник - 1 зубчик
►Лавровий лист - 1 шт.
►пряна трав'яна сіль - за смаком
►петрушка - для прикраси
Бульйони | Просмотров: 894 | Добавил: unknown | Дата: 26.01.2013 | Комментарии (0)


Випадкові статті
Листковий салат
Баклажани по-грецьки
Гречані млинці
Сендвіч з яєчним салатом
Сніданок по-болгарськи
Паста з лососем і креветками
Млинцеві мішечки з куркою
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua