►філе курячих грудок - 4 шт ►шинка - 4 шматочки ►сир - 4 шматочки ►сир пармезан - 2 ст. л. ►сіль і перець - за смаком ►орегано сушений - 0,5 ч. л. ►сухарі панірувальні - 0,5 скл. ►часник - 2 зуб. ►паприка - 1,5 ч. л. ►вершкове масло - на смак
Приготування:
Філе розрізати на 2 половинки не розрізаючи до кінця. Розкрити як книжку. Викласти на харчову плівку і відбити, не до дірок. Підготувати сир і шинку. Змішати сіль, перець і орегано. На відбите філе викласти суміш солі і спецій. На один край викласти сир і шинку. Згорнути рулетиком так, щоб не було дірочок. Скріпити рулетики з допомогою зубочисток. Пармезан натерти на дрібній тертці. Поєднати в мисці пармезан, часник, панірувальні сухарі і паприку. Добре перемішати. Вершкове масло розтопити на водяній бані (потрібно всього 2-3 ст.ложки розтопленого масла). Кожен рулетик змастити вершковим маслом і обваляти в суміші з панірувальними сухарями. Викласти в жароміцний посуд. Духовку розігріти до 200°С, запікати рулетики 20-30 хвилин до готовності.