Інгредієнти:
►1,6 кг свіжих помідорів, ►50 гр зелені кропу, ►15 зубчиків часнику, ►3 стручкового червоного гіркого перцю, ►15 листя чорної смородини і селери, ►30 гр зеленого солодкого різаного перцю, ►2 лаврових листа, ►50-60 гр солі
Приготування:
Ретельно промийте овочі. На дно банок укладіть третину спецій, потім покладіть частину помідорів, зверху додайте ще третину спецій, потім знову помідори і останні спеції. Приготуйте розсіл з розрахунку 50-60 г солі на 1 літр води, прокип'ятіть його, відфільтруйте і охолодіть. Наповнені банки залийте розсолом, закатати простерилізованими кришками і поставте в прохолодне місце.
bon appetit:)
|