У категорії матеріалів: 11 Показано матеріалів: 1-5 |
Сторінки: 1 2 3 » |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
►5 кг баклажанів, ►1 ст. рослинної олії.
Для маринаду: ►10 кг солодкого болгарського перцю, ►2-3 стручки гіркого перцю, ►1-2 головки часнику, ►1 склянка фруктового оцту, ►сіль - за смаком. |
Інгредієнти:
►3 кг баклажанів, ►1 склянка товченого часнику, ►100 г петрушки, ►100 г кропу, ►150 г рослинної олії, ►1 ст. ложка з верхом солі. |
Інгредієнти:
►кілька маленьких баклажанів, ►1 невелика головка часнику, ►1 парасолька кропу, ►3-4 листочка чорної смородини, ►трохи зелені, ►кілька горошин чорного перцю. |
Інгредієнти:
►3 кг дрібних баклажанів, ►4-5 стручків гіркого перцю, ►1 ст. товченого часнику, ►1 ст. оцту, ►1 ст. рослинного масла (для смаження). |
Інгредієнти:
►2 кг баклажанів, ►2 цибулини, ►2 головки часнику, ►100 г зелені (в зборі), ►перець чорний горошком, лавровий лист за смаком. |
|