Четвер, 02.05.2024, 16:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Італійська кухня

Різотто з яловичиною


Блюдо виходить дуже смачне, але ситне, так що багато не з'їси). Готується досить швидко і легко, головне щоб був готовий бульйон.

Інгредієнти:

►Вершкове масло 100 г
►Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
►Яловичина для смаження 250 г
►Рис Карнаролі 200 г
►Вино біле напівсухе 150 мл
►Бульйон курячий 900 мл
►Суміш перців 1 ч.л.
►Сіль морська 1 ч.л.
►Пармезан (Парміджано Реджано) 100 г
►Рукола 20 г


Приготування:

У глибокій сковороді розтоплюємо вершкове масло, дрібно нарізаємо цибулю і підсмажуємо до прозоро-білого кольору (ні в якому разі цибуля не повина стати золотистою)
Додаємо дрібно нарізане м'ясо і обсмажуємо на сковороді ще пару хвилин.
Всипаємо в сковороду рис, солимо, перчимо, обсмажуємо 2-3 хвилини. (Рис можна використовувати 3-х сортів: Arborio, Vialone Nano або Carnaroli, я використовувала Vialone Nano, але у списку не знайшла).
Додаємо вино, продовжуючи помішувати поки не випарується винний запах. Потім невеликими порціями вливаємо гарячий бульйон (весь бульйон потрібно розділити приблизно на 3 порції, ви можете використовувати будь-який хороший домашній бульйон, я люблю курячий). Як тільки рис вбере першу порцію бульйону, додаємо другу і т.д. На цьому ж етапі додаємо мелену морську сіль і перець.
Як тільки рис вбере весь бульйон і буде готовий, але не переварений, додаємо тертий пармезан. Прикрашаємо різотто свіжою руколою.

bon appetit:)




Джерело: http://Різотто з яловичиною
Категорія: Італійська кухня | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 803 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гранатово-вершкове желе до дня Святого Валентина
Конвертики з грибами
Іспанська тортилья
Повітряні пиріжки
Як вибрати казан
Картопля в духовці
Лінивий брізоль
Салат з сиром Гауда, томатами та свіжим базиліком
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Курячі зрази з грибами
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua