|
Суп із сиру стілтон
Інгредієнти:
Сир стілтон - 110 г Масло вершкове - 50 г Вершки - 2 ст. л. Молоко - 280 мл Цибуля ріпчаста - 1 шт. Цибуля- порей - 1 мл Картопля - 1 шт. Борошно пшеничне - 1 шт. Сидр - 150 мл Бульйон овочевий - 570 мл Сіль за смаком
Приготування:
Растопіть масло в невеликій каструлі, додайте овочі та сіль. Тушкуйте під кришкою 10 хвилин. Додайте борошно і розмішайте до отримання однорідної маси. Не перестаючи помішувати, влийте сидр. Додайте бульйон, закрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 30 хвилин. Хліб, нарізаний кубиками, і оливкове масло покладіть в миску і перемішайте. Додайте пармезан і запікайте 10 хвилин. У суп додайте молоко і сир стілтон, розігрійте і помішуйте поки сир не розплавиться. Додайте сіль, перець і вершки (якщо збити це все блендером, вийде суп-пюре). При повторному нагріванні головне не допускайте закипання.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
|
Переглядів: 932
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|