П`ятниця, 22.11.2024, 11:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Грінки

Грінки з грибами і часником


Інгредієнти:

► Товсті скибочки хліба - 4 шт.
► Печериці - 300 г
► Яйце - 1 шт.
► Молоко - 200 г
► Часник - 2 зубчики
► Сметана - 1/4 склянки
► Оливкова олія
► Зелень


Приготування:

Збити яйце, молоко віночків в тарілці.
Вмочити кожен шматочок хліба в яєчну суміш.
Налити масло на сковороду і обсмажити хліб до золотистого кольору. Перекласти в тарілку. На сковороду викласти гриби. Смажити, помішуючи, до готовності. Додати часник і обсмажувати 1 хвилину.
Додати сметану. Перемішати. Посипати зеленню.
Гриби розкласти по гарячих грінках.

bon appetit:)



Категорія: Грінки | Додав: unknown (13.05.2012)
Переглядів: 956 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Як вибрати какао?
Оселедець під шубою
Пишні млинці на молоці
Холодний суп-пюре з картоплі
Суп з плавлених сирків
Біг Мак
Смажений камамбер
Рижик з заварним кремом
Чізбургер
Йогуртовое желе
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua