►Борошно 2,2 ст. ►Сіль 3 ч. л. ►Вершкове масло 10 ст. л. ►Яйця 1 шт. ►Вода холодна 0,3 ст. ►Оливкова олія 2 ст. л. ►Білу цибулю (дрібно нашатковану) 0,2 ст. ►Часник (подрібнений) 2 зуб. ►Печериці 0,5 ст. ►Свинячий фарш 1 ст. ►Помідори 1 ст. ►Болгарський перець (червоний) 0,5 ст. ►Перець чорний мелений 0,5 ч. л. ►Паприка копчена 1 ч. л.
►2,5 склянки води ►1 склянка сметани ►1 столова ложка сухих дріжджів ►1,5 столових ложки солі ►1 чайна ложка цукру ►Борошно (близько 1 кг або трохи більше)
►4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різна) ►2 ст. л цукру ►1 \ 2 ч.л. солі ►2 ст. л. олії соняшникової ►500 мл. молока (можна гріти, можна і прям з холодильника, пробувалися і так і так результат однаковий) ►Пакет сухих дріжджів 11 гр.
Тісто: ►Дріжджі пресовані - 25 гр. ►Молоко тепле - 100 мл. ►Сіль-2/3 ч. л. ►Цукор-1/2 ч. л. ►Вода кип'ячена - 400 мл. ►1 яйце ►Рослинна олія-4 ст. ложки в тісто + ще для обсмажування пиріжків. ►Борошно (просіяне через сито) - 750 гр. Начинка може бути будь-яка.