Інгредієнти:
►Грудка куряча - 2 штуки ►Стебло селери рубане - 1 штука ►Цибуля ріпчаста - 2 штуки ►Перець болгарський червоний - 1 штука ►Перець болгарський зелений - 1 штука ►Часник дрібно рубаний - 4 зубчики ►Сир кефалотірі (або фета) - 250 гр. ►Орегано - 2 чайні ложки ►Олія оливкова - 6 столових ложок ►Сіль - за смаком ►Перець чорний мелений - за смаком
Приготування:
Наріжте курячу грудку великими кубиками і замаринуйте в 1 столовій ложці оливкової олії з сіллю і перцем. Підсмажте грудку на сковороді до золотистої скоринки. Зніміть з вогню і відставте в сторону. Почистіть і поріжте цибулю і селеру, наріжте перець півкільцями, подрібніть часник і пасеруйте овочі на сковороді в 2 столових ложках оливкової олії до м'якості. Розігрійте духовку до 180°С. Розділіть овочі та грудку на 4 рівні порції. На папір для випічки викладіть шматочки грудки, посипте орегано і покладіть зверху овочі. Додайте в кожну порцію сир, нарізаний на кубики розміром 1,5 см. Загорніть краї конверта. Покладіть конверти на змащене маслом деко, збризніть водою і запікайте близько 30 хвилин, поки курка не стане м'якою і ніжною. Готову страву збризніть невеликою кількістю оливкової олії і подавайте.
bon appetit:)
|