Інгредієнти:
►Яйце - 2 шт. ►Борошно - 200 гр. ►Молоко - 150 мл ►Цукор - 70 гр. (1ст.л. для крему) ►Вершкове масло - 100 гр. ►Розпушувач - 1 ч.л. ►Вершки жирністю 33% - 150 мл. ►Ягоди ►Ванілін
Приготування:
Збити жовтки з цукром до пухнастості. Додати масло кімнатної температури і ще раз добре збити. Додати молоко. Білки збити до стійких пік. У яєчно-молочну суміш просіяти борошно. Додати ванілін, розпушувач. Перемішати. Акуратно з'єднати білки з жовтковою сумішшю. Добре перемішати. Ложкою викласти тісто на вафельницю і випікати до золотистого кольору. Вафлі готові. Збити вершки з ваніліном, цукром. З шприца видавити вершки на вафлі. Посипати ягодами. Накрити другою вафлею і повторити крок.
bon appetit:)
|