Інгредієнти:
►Креветки - 450 гр. ►Апельсин - 1 шт. ►Крохмаль - 150 гр. ►Перець чилі - 2 шт. ►Масло оливкове - 100 гр. ►Мармелад (або джем) апельсиновий - 2 столові ложки
Приготування:
Змішайте апельсиновий джем і сік одного апельсина. Поріжте перець чилі колечками, вичистивши добре зерна. Потім замаринуйте креветки в цьому маринаді на 15-20 хвилин. Обваляйте замариновані креветки в крохмалі і обсмажте на сковороді в оливковій олії. Через 5-7 хвилин вилийте на сковороду маринад з апельсина і мармеладу і дати йому кристалізуватися. Перекладіть в салатник і остудити. Блюдо готове.
bon appetit:)
|