Четвер, 02.05.2024, 18:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » З морепродуктів

Креветки в апельсиновій скоринці


Інгредієнти:

►Креветки - 450 гр.
►Апельсин - 1 шт.
►Крохмаль - 150 гр.
►Перець чилі - 2 шт.
►Масло оливкове - 100 гр.
►Мармелад (або джем) апельсиновий - 2 столові ложки


Приготування:

Змішайте апельсиновий джем і сік одного апельсина. Поріжте перець чилі колечками, вичистивши добре зерна. Потім замаринуйте креветки в цьому маринаді на 15-20 хвилин. Обваляйте замариновані креветки в крохмалі і обсмажте на сковороді в оливковій олії.
Через 5-7 хвилин вилийте на сковороду маринад з апельсина і мармеладу і дати йому кристалізуватися. Перекладіть в салатник і остудити.
Блюдо готове.

bon appetit:)



Категорія: З морепродуктів | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 859 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячий пиріг в горщику
Часниковий соус
Веселі яйця
Лосось запечений під соусом з трав
Як вибрати та приготувати курку
Швидкий пиріг з персиками
Зрази по-чеськи
Бананові млинці з полуничним соусом
Риба в клярі
Картопля з сиром
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua