П`ятниця, 22.11.2024, 07:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Часниковий соус



Інгредієнти:

►Масло вершкове - 1 чайна ложка
►Борошно пшеничне - 1 столова ложка
►Бульйон м'ясний - 1 склянка
►Оцет - 1 чайна ложка
►Часник - 1 голівка
►Сіль за смаком


Приготування:

Обсмажте в сковороді на середньому вогні вершкове масло з борошном. Додайте бульйон. Посоліть, введіть оцет. Розтовчіть часник у ступці, введіть в суміш.
Варіть, постійно помішуючи, соус у невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Соус універсальний і дуже хороший для відвареного м'яса, риби або птиці.

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (04.12.2012)
Переглядів: 966 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чіпси з тонкого лаваша
Конвертики з лаваша з шинкою і сиром
Овочевий міні-омлет з шинкою і сиром
Буженина запечена в тісті
Лазанья з сьомгою
Бананово-карамельний десерт з кремом
Як вибрати тефлонову сковороду?
Буріто
Угорський торт "Добош"
Суп із свинини та печерицями
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua