Четвер, 21.11.2024, 23:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Пиріжки

Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею


Інгредієнти:

►Мука - 500 гр.
►Вершкове масло - 200 гр.
►Кефір - 250 мл.
►Яйця - 2 шт.
►Розпушувач - 2 ч.л.
►Сіль - 1 ч.л

Начинка:
►Зелена цибуля - 3 пучка
►Відварені яйця - 6 шт.
►Сіль і чорний мелений перець за смаком


Приготування:

Відварити яйця, очистити і остудіть. Наріжте невеликими кубиками. Цибулю дрібно наріжте.Змішайте все разом, посоліть і поперчіть.
Просіяти борошно в миску разом з розпушувачем. Яйця злегка збити віночком з сіллю. Додайте яєчну суміш до борошна, додати м'яке вершкове масло, кефір.
Замісити тісто. Обмотайте плівкою і покладіть в холодильник на 1 годину. Після чого тісто розділити на 2 частини. Із кожної частини розкачати круг. Стаканом вирізати однакові гуртки.
Покласти по 1 ст.л начинки на кожен кружок. Заліпіть краї пиріжків. Положіть на деко вистелений пергаментним папером. Збийте злегка віночком яйце і пензликом змастити кожен пиріжок.
Випікати в попередньо розігрітій духовці до 180°С, близько 20 хвилин.

З цього тіста можна приготувати будь пиріжки, як м'ясні, так і з солодкою начинкою.

bon appetit:)



Категорія: Пиріжки | Додав: unknown (14.08.2012)
Переглядів: 1975 | Коментарі: 9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гречані млинці
Картопля фарширована овочами
Червоний оксамитовий торт
Повітряні пиріжки
Рибні консерви
Коктейль з ківі
Курка з ананасами
Салат "Дубок"
Мандариновий торт
Веселі яйця
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua