Інгредієнти:
► Круглі булочки - 2 шт. ► Яловичий фарш - 250 г ► Помідор - 1 шт. ► Листя салату - 1 шт. ► Червона цибуля - 1 шт. ► Сметана - 100 г ► Гірчиця - 1 ст.л. ► Соус чилі - 1 ст.л. ► Олія ► Сіль, перець
Приготування:
Для приготування соусу змішайте гірчицю, сметану, соус чилі. Фарш посоліть, поперчіть, розділіть на 2 частини. Надайте фаршу форму коржа товщиною 1 см. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте кожен коржик до утворення скоринки. Викладіть на нижню частину булочки сир, яловичий корж, сир, помідору, порізану кружельцями, кільця цибулі, соус, листя салату. Зверху накрийте другою частиною булочки.
bon appetit:)
|