Інгредієнти:
►1 ч.л. солі ►2 ст. молока ►2-3 ст.л. цукру ►2 ст. борошна ►2 яйця ►1/4 ст. рослинногї олії ►3-4 ст.л.какао ►1 ч.л. соди (гашеної оцтом)
Приготування:
Яйця збити з сіллю і цукром до появи піни. Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки міксером. Повторити попередній пункт, додавши молоко і муку що залишилась. Додати какао. Влити рослинної олії (можна замінити топленим вершковим маслом). Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду. Смажити без масла (інакше це вже не американ панкейк) на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть лопатися бульбашки - перевернути оладок і смажити ще секунд 20.
bon appetit:)
|