Неділя, 28.04.2024, 19:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Млинці, оладки

Чоко-панкейкі


Інгредієнти:

►1 ч.л. солі
►2 ст. молока
►2-3 ст.л. цукру
►2 ст. борошна
►2 яйця
►1/4 ст. рослинногї олії
►3-4 ст.л.какао
►1 ч.л. соди (гашеної оцтом)


Приготування:

Яйця збити з сіллю і цукром до появи піни.
Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки міксером.
Повторити попередній пункт, додавши молоко і муку що залишилась. Додати какао. Влити рослинної олії (можна замінити топленим вершковим маслом).
Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
Смажити без масла (інакше це вже не американ панкейк) на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть лопатися бульбашки - перевернути оладок і смажити ще секунд 20.

bon appetit:)



Категорія: Млинці, оладки | Додав: unknown (12.05.2012)
Переглядів: 860 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курка з соусом Теріякі
Веселі яйця
Чіпси з лаваша з сиром
Рослинні масла
Як вибрати тефлонову сковороду?
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Біляші
Смажений камамбер
Закуска з болгарського перцю
Какао «Повітряний поцілунок»
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua