Понеділок, 06.05.2024, 01:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Смородина на зиму

Джем з червоної смородини і кавуна


Інгредієнти:

►1 кг червоної смородини,
►1 кг м'якоті кавуна,
►1,5 кг цукру.


Приготування:

Розітріть ягоди смородини з цукром, додайте м'якоть кавуна і проваріть протягом 30-40 хвилин після закипання. Протріть через сито. Розфасуйте по чистих сухих банках і поставте на зберігання в холодильник.

bon appetit:)


Категорія: Смородина на зиму | Додав: unknown (04.08.2013)
Переглядів: 868 | Теги: смородина на зиму, джем з червоної смородини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Угорський торт "Добош"
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Вибираємо сорт рису
Курячий паштет
Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті
Картопляні палички з сиром
Екологічно чисте молоко
Картопляна тортілья
Борщ сибірський
Курка з ананасами
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua