Інгредієнти:
►Борошно пшеничне -1 / 2 склянки ►Вершкове масло - 2 столових ложки ►Куряче філе - 6 грудок ►Сіль і перець - за смаком ►Оливкова олія - 100 мл. ►Цибуля - 1 шт. ►Часник - 4 зубчики ►Біле вино - 3/4 келиха ►Помідори у власному соку - 400 гр. ►Цукор - 2 столових ложки ►Петрушка ►Тертий сир пармезан - 130 гр. ►Спагетті
Приготування:
Відваріть спагетті. Куряче філе гарненько відбити молотком. Змішуємо сіль, перець і муку. Обвалюємо підготовлене філе в борошні з обох сторін. Розігріємо сковорідку на середньому вогні, змішуємо оливкову олію і вершкове масло. Невелика кількість вершкового масла, допоможе курці придбати золотистий колір. Обсмажуємо шматочки філе з обох сторон. Обжарену курку викладаємо на тарілку. Цибулю з часником обсмажуємо в сковороді, де була курка. Цибулю заливаємо вином. Воно повинно покипіти і в підсумку зменшитися приблизно в 2 рази. Додаємо помідори у власному соку, перемішуємо і готуємо на середньому вогні 5 хвилин. Після додаємо цукор, сіль, перець, і готуємо соус протягом 20-25 хвилин. Додаємо в соус зелень, і трохи тертого пармезану. Обережно покладіть в соус обсмажені курячі грудки. Далі повністю засипте курку сиром. Накрийте кришкою і тушкуйте кілька хвилин. Відварені відповідно до інструкцій на упаковці спагетті викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном. Зверху кладемо філе і прикрашаємо петрушкою.
bon appetit:)
|