Середа, 08.05.2024, 12:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті


Інгредієнти:

►Борошно пшеничне -1 / 2 склянки
►Вершкове масло - 2 столових ложки
►Куряче філе - 6 грудок
►Сіль і перець - за смаком
►Оливкова олія - 100 мл.
►Цибуля - 1 шт.
►Часник - 4 зубчики
►Біле вино - 3/4 келиха
►Помідори у власному соку - 400 гр.
►Цукор - 2 столових ложки
►Петрушка
►Тертий сир пармезан - 130 гр.
►Спагетті


Приготування:

Відваріть спагетті. Куряче філе гарненько відбити молотком. Змішуємо сіль, перець і муку. Обвалюємо підготовлене філе в борошні з обох сторін. Розігріємо сковорідку на середньому вогні, змішуємо оливкову олію і вершкове масло. Невелика кількість вершкового масла, допоможе курці придбати золотистий колір. Обсмажуємо шматочки філе з обох сторон. Обжарену курку викладаємо на тарілку. Цибулю з часником обсмажуємо в сковороді, де була курка. Цибулю заливаємо вином. Воно повинно покипіти і в підсумку зменшитися приблизно в 2 рази. Додаємо помідори у власному соку, перемішуємо і готуємо на середньому вогні 5 хвилин. Після додаємо цукор, сіль, перець, і готуємо соус протягом 20-25 хвилин. Додаємо в соус зелень, і трохи тертого пармезану. Обережно покладіть в соус обсмажені курячі грудки. Далі повністю засипте курку сиром. Накрийте кришкою і тушкуйте кілька хвилин. Відварені відповідно до інструкцій на упаковці спагетті викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном.
Зверху кладемо філе і прикрашаємо петрушкою.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (30.05.2012)
Переглядів: 1206 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "Цезар" з куркою
Курка каррі
Пінгвіни з оливок і сиру
Піца "Хвилинка"
Запечені яйця з беконом і помідорами
Картопля фарширована овочами
Лікер Irish cream
Яйце "Бенедикт" з куркою
Курячі котлети з сиром
Рослинні масла
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua