П`ятниця, 03.05.2024, 02:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Лазанья

Вегетаріанська вершкова лазанья з цукіні



Інгредієнти:

►2 середніх цукіні, нарізати смужками
►1 коробка листів для лазаньї
►Вершкове масло - 3,5 столових ложки
►Борошно - 3,5 столових ложки
►Молоко - 2 склянки
►Рікотта - 150 г
►пучок базиліка
►тертий пармезан
►Сіль і перець


Приготування:

Обсмажте на грилі Слайс цукіні. Присипте їх дрібкою солі і перцю після гриля. Приготуйте соус бешамель: розтопіть в каструлі на середньому вогні вершкове масло, додайте борошно і збийте вінчиком. Влийте молоко і продовжуйте збивати близько 5 хвилин до загустіння. Додайте базилік і рікотту, сіль і перець за смаком. Перемішайте і відставте на годину. Нагрійте духовку до 175°С. У страві для запікання викладіть шарами соус, листи пасти і цукіні, присипаючи тертим пармезаном. Останнім шаром викладіть соус і щедру порцію сиру, поперчіть. Випікайте близько 20 хвилин. Остудіть близько 10 хвилин перед подачею.

bon appetit:)


Категорія: Лазанья | Додав: unknown (27.05.2013)
Переглядів: 848 | Теги: Вегетаріанська вершкова лазанья з ц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирники
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Зрази по-чеськи
Курка з паприкою у вершковому соусі
Тріска в духовці з овочами
Чікен Нагетс
Картопля в духовці
Курячі крокети
Рибні консерви
Салат з курячої печінки та овочів
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua