►2 середніх цукіні, нарізати смужками ►1 коробка листів для лазаньї ►Вершкове масло - 3,5 столових ложки ►Борошно - 3,5 столових ложки ►Молоко - 2 склянки ►Рікотта - 150 г ►пучок базиліка ►тертий пармезан ►Сіль і перець
Приготування:
Обсмажте на грилі Слайс цукіні. Присипте їх дрібкою солі і перцю після гриля. Приготуйте соус бешамель: розтопіть в каструлі на середньому вогні вершкове масло, додайте борошно і збийте вінчиком. Влийте молоко і продовжуйте збивати близько 5 хвилин до загустіння. Додайте базилік і рікотту, сіль і перець за смаком. Перемішайте і відставте на годину. Нагрійте духовку до 175°С. У страві для запікання викладіть шарами соус, листи пасти і цукіні, присипаючи тертим пармезаном. Останнім шаром викладіть соус і щедру порцію сиру, поперчіть. Випікайте близько 20 хвилин. Остудіть близько 10 хвилин перед подачею.