Вівторок, 30.04.2024, 10:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Желе, муси

Шоколадно-вершковий мус


Інгредієнти:

►3 яйця
►150 гр цукрової пудри
►2 плитки шоколаду
►25 гр какао
►300 гр вершків 38%


Приготування:

Поставити топитися шоколад на водну баню.Тим часом в невеликій ємності збиваємо яйця і цукрову пудру до стану піни. (Щоб яйця краще збивалися, дістаньте їх з холодильника трохи раніше, ніж почнете готувати, щоб вони були кімнатної температури.) В окремій мисці побільше збиваємо вершки хвилин 5, поки вони не стануть густими. Після чого беремо збиті яйця і маленькими частинами додаємо в вершки, кожен раз акуратно перемішуючи масу дерев'яною лопаткой. Коли додасте всі яйця, на низькій швидкості перемішайте міксером буквально кілька секунд, для однородності. Знімаємо з плити топлений шоколад і даємо йому остигнути, щоб не було комочків.Після того як шоколад охолонув, додаємо його в масу з яєць і вершків і на середній швидкості змішуємо блендером.Ставимо в холодильник на 1-3 години.
Перед подачею посипаємо какао і прикрашаємо гілочкою м'яти.

bon appetit:)



Категорія: Желе, муси | Додав: unknown (27.11.2012)
Переглядів: 857 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Вибираємо морозиво
Малосольні огірки
Салат "Венеція"
Салат з креветками та червоною ікрою
Біляші з куркою
Сосиски "Змійки"
Часниковий соус
Гарячий шоколад по-італійськи
Куряча грудка в конверті, запечена з овочами і сиром
Оладки на сметані
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua