Інгредієнти:
►Печиво - 300 гр. ►Вершкове масло - 125 гр. ►Знежирений йогурт - 500 мл. ►Збиті вершки - 300 мл. ►Желатин - 15 гр. ►Цукрова пудра - 5-6 столових ложок ►Ягоди - 250-300 гр. ►Цукрова пудра за бажанням - кілька столових ложок
Приготування:
Начинка: Замочіть желатин в холодній воді на 10 хвилин. Йогурт змішайте з цукровою пудрою. Желатин поставте на повільний вогонь до розчинення, але не доводячи до кипіння. Охолодіть. Змішайте збитий йогурт з желатином. Ретельно перемішавши, додайте збиті вершки і акуратно перемішайте до однорідної маси.
Дрібно подрібніть печиво. Растопіть масло і змішайте з печивом. Викладіть на дно форми для пирога і максимально щільно утрамбуйте ложкою і поставте в холодильник. Готову начинку викладіть поверх охолодженої основи з печива, рівномірно розподіливши по всій поверхності. Закрийте папером для випічки і поставте в холодильник до повного охолодження, потім можна змінити на харчову плівку до подачі. Прикрасьте шоколадом, карамеллю, будь-яким солодким соусом до смаку або свіжими ягодами.
bon appetit:)
|