Понеділок, 01.12.2025, 16:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Тісто

Тісто для чебуреків



Інгредієнти:

►4 склянки борошна,
►1,3 склянки води,
►яйце 1 шт.,
►1 ст. л. рослинної олії,
►сіль 0,5 ч. л .


Приготування:

Візьміть каструлю, закип'ятіть в ній воду, додавши сіль і масло. Після закипання всипте у воду 1/5 склянки борошна, заваріть її, періодично помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Потім зніміть з вогню і дайте масі охолонути. Після цього додайте яйце і перемішайте. Порціями всипте залишки борошна і замісить тісто. Правильно приготоване тісто не повинно прилипати до рук. Дати настоятися тісту 1,5-2 години, періодично роблячи обминання.
Перед випіканням розкачати тісто в пласт товщиною 1 мм, вирізати кружки. Фарш викладається на одну половину кола, другою він закривається, край придавлюються, щоб чебурек не розвалився. Смажити в широкому посуді в рослинному маслі.

bon appetit:)


Категорія: Тісто | Додав: unknown (05.06.2013)
Переглядів: 1305 | Теги: чебуреки, тісто, тісто для чебуреків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Кабачки на зиму
Вибираємо сорт рису
Рибні палички з соусом тартар
Сендвіч
Помідори з медом і яблучним соком на зиму
Крабові палички в пивному клярі c соусом
Домашня Фанта
Грушевий салат з горіхами
Омлет з шинкою і сиром
Вишнева наливка
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua