Інгредієнти:
►4 склянки борошна, ►1,3 склянки води, ►яйце 1 шт., ►1 ст. л. рослинної олії, ►сіль 0,5 ч. л .
Приготування:
Візьміть каструлю, закип'ятіть в ній воду, додавши сіль і масло. Після закипання всипте у воду 1/5 склянки борошна, заваріть її, періодично помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Потім зніміть з вогню і дайте масі охолонути. Після цього додайте яйце і перемішайте. Порціями всипте залишки борошна і замісить тісто. Правильно приготоване тісто не повинно прилипати до рук. Дати настоятися тісту 1,5-2 години, періодично роблячи обминання. Перед випіканням розкачати тісто в пласт товщиною 1 мм, вирізати кружки. Фарш викладається на одну половину кола, другою він закривається, край придавлюються, щоб чебурек не розвалився. Смажити в широкому посуді в рослинному маслі.
bon appetit:)
|