Середа, 15.05.2024, 23:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Крабові палички в пивному клярі c соусом


Інгредієнти:

Плавлений сир - 200 гр.
Крабові палички - 200 гр.
Часник - 2 зубчики
Майонез

Пивний кляр:
Пиво - 70 мл
Вода - 70 мл
Яйця - 2 шт.
Борошно - 1 неповна склянка
Сіль - 0,5 чайної ложки

Соус:
Сметана - 200 - 300 гр.
Часник - 2 - 3 зубчики
Петрушка або кріп - 1 пучок
Сіль, перець - за смаком


Приготування:

Плавлений сир натираємо на крупній тертці, додаємо продавлений через часничницю часник і трохи майонезу, щоб маса стала пастоподібна. Все добре перемішуємо. Крабові палички акуратно розгортаємо (якщо вони погано розгортаються, можна спробувати опустити їх в гарячу воду на пару хвилин), викладаємо по 1 ч.л. сиру з часником.
Розрівнюємо і звертаємо назад. Повторюємо подібну процедуру з усіма крабовими паличками. Потім приготуємо пивний кляр, для цього яєчні жовтки відділяємо від білків і розтираємо з сіллю. Потім додаємо холодну воду, пиво і поступово всипаємо борошно. Тісто має нагадувати тісто на оладки. Яєчні білки збиваємо з дрібкою солі в міцну піну і потім акуратно додаємо до жовтків, перемішуючи лопаточкою.
У невеликій каструлі розігріваємо масло, його має бути стільки, щоб крабова паличка повністю була покрита. Фаршировані крабові палички акуратно вмокати у фритюр і опускати в масло. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Готові палички викладати на серветки або паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру. Для приготування соусу сметану змішуємо з продавленим часником, дрібно нарізаною петрушкою, сіллю і перцем.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 988 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курка "по-Пармськи"
Закуска з індички з помідорами
Картопля фарширована овочами
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Капустняк
Чізкейк з полуницею і кокосом
Торт "Машенька"
Салат "Дубок"
Шоколадна паннакотта
Як вибрати казан
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua