Інгредієнти:
►Листкового бездріжджового тіста - 500гр. ►Банку консервованого ананаса кружечками - 800 гр. ►1 яйце ►Цукрова пудра ►Ягоди, мармелад або варення ►Мука - 1 ст.л ►Кориця за бажанням
Приготування:
Ананаси викласти на серветку, обсушити, посипати цукровою пудрою і залишити на 10 хв. Тісто розморозити і розкачати в прямокутний пласт завтовшки 5 мм. Потім розрізати пласт на смужки шириною близько 1 см. Ананаси посипати за бажанням корицею і обмотати тістом через отвір по всій поверхні. Зі шматочків тіста, що залишився скачати кульки і покласти їх в центр колечок. У кульках зробити невелике поглиблення і покласти туди по ягідці. Деко змастити маслом або застелити пергаментом для випічки, викласти наші обмотані тістом ананаси. Змастити збитим яйцем. Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів. При бажанні, можна посипати цукровою пудрою. bon appetit:)
|