Інгредієнти:
►¼ (35 грам) гуртки борошна для випікання ►½ чайної ложки солі ►¼ чайної ложки чорного перцю ►¼ чайної ложки червоного перцю ►1 (250 мл) гуртка звичайного несолодкого йогурту ►2 яйця ►½ гуртки + 2 столової ложки борошна для випікання ►4 гуртки роздроблених картопляних чіпсів ►2 великі цибулини ►3 столові ложки олії ►Сіль
Приготування:
Підігрійте духовку до 200°С. У великій мисці змішайте ¼ гуртки борошна, ½ чайну ложку солі, ¼ чайної ложки чорного і ¼ чайної ложки червоного перцю. В іншій мисці середнього розміру змішайте йогурт, яйця і ½ гуртки + 2 столової ложки борошна. Віночком збийте до однорідного тіста. Почистіть цибулю і наріжте на кільця шириною приблизно в сантиметр.
Постеліть пергамент на деко і змастіть олією. Закиньте в гарячу духовку на 8 хвилин - або поки масло не почне шипіти. А поки обваляйте цибулеві кільця в борошняній суміші з великої миски. Занурте кожне кільце в тісто і дайте зайвому стекти. Потім виваляйте кільця в змелених чіпсах. Готові кільця викладіть на деко і випікайте кожну сторону до золотистої скоринки по 8 хвилин в середньому. Посипте сіллю поки цибульні кільця ще гарячі. Подавайте з будь-яким соусом. Можна змішати звичайний йогурт зі спеціями.
bon appetit:)
|