Дріжджі розведіть у теплій воді. Щоб довести дріжджі до готовності, додайте 1 чайну ложку цукру і залиште на 10 хвилин. Якщо суміш збільшилася в об'ємі вдвічі, значить дріжджі можна використовувати.
У мисці змішайте борошно, цукор і сіль. Додайте молоко, розтоплене масло, яйця і дріжджі. Все ретельно перемішайте. На посипаній борошном дошці вимісити досить еластичне тісто (при необхідності додайте більше муки). Покладіть тісто в миску, змащену маслом. Закрийте харчовою плівкою і залиште тісто підніматися на 3 години (має вдвічі збільшитися). Тісто розділіть на 2 рівні половини. Кожну скрутіть в "ковбасу" і наріжте на 8 частин. Кожну частину розкачайте в прямокутник, змастіть розтопленим маслом, присипте панірувальними сухарями і цукром, після чого - закрутіть, починаючи з одного краю. Зверху ще раз присипте сухарями і цукром. Булочки викладіть на підготовлене змащене маслом деко. Залиште їх на 30 хвилин ще постояти і піднятися, після чого випікайте при 140°С хвилин 15 до золотистого відтінку.