Вівторок, 14.05.2024, 08:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Шарлотка

Яблучна шарлотка



Інгредієнти:

►4 яйця
►пів склянки цукру
►1 ч.л солі
► 0.5 ч.л соди (погашеної в оцті)
►1 ст. борошна
►яблука 4-5 шт.


Приготування:

Ріжемо яблука на часточки, викладаємо у форму, змащену маслом, відкладаємо. Робимо тісто.
Збиваємо 4 яйця з цукром і сіллю, гасимо соду і додаємо борошно помушуючи.
Заливаємо тісто у форму з яблуками. Ставимо в духовку на 30 хвилин.

bon appetit:)


Категорія: Шарлотка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 1064 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі сердечка в сметанному соусі
Курка "по-Пармськи"
Ролл "Мозаїка"
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Баунті
Веселі яйця
Банановий коктейль з морозивом
Риба в медово-соєвому соусі
Шоколадно-вершковий мус
Салат "Соняшник"
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua