|
Бізе новорічне "Ялинки"
Інгредієнти (30-40 штук): 4 яєчних білка 300 г цукру ½ ч.л. зеленого чаю матчу або щіпочка харчового барвника (для прикраси)
Приготування:
Білки кладемо в миску, додаємо весь цукор. Ставимо миску на водяну баню і, підігріваючи на повільному вогні, при постійному помішуванні доводимо до розчинення цукру. Суміш при цьому не повинна нагрітися вище 43 градусів. Знімаемо миску з бані і ставимо на стіл. Міксером на високій швидкості збиваємо білки до гострих піків. Якщо ви набрали суміш в ложку, перевернули її і білки не впали - значить маса збита досить добре. Додаємо барвник або чай матчу і ще раз збиваємо до рівномірного фарбування маси. Перекладаємо білкову масу в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.
Кладемо білки в кондитерський мішок з тонкою насадкою-зірочкою і відкидайте на застелений пергамент бізе у вигляді ялинок-пірамідок. Прикрашаємо. Ставимо деко в розігріту до 100-110 градусів духовку і сушимо протягом 1,5-2 годин. Якщо духовка гріє занадто сильно - злегка відкрийте дверцята.
bon appetit:)
|
Категорія: Безе | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 1409 |
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|