Четвер, 02.05.2024, 23:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Безе

Бізе новорічне "Ялинки"



Інгредієнти (30-40 штук):
4
яєчних білка
300
г цукру
½
ч.л. зеленого чаю матчу або щіпочка харчового барвника (для прикраси)


Приготування:

Білки
кладемо в миску, додаємо весь цукор. Ставимо миску на водяну
баню
і, підігріваючи на повільному вогні, при постійному помішуванні доводимо до розчинення цукру. Суміш при цьому не повинна нагрітися вище 43 градусів. Знімаемо миску з бані і ставимо на стіл. Міксером на високій швидкості збиваємо білки до гострих піків. Якщо ви набрали суміш в ложку, перевернули її і білки не впали - значить маса збита досить добре.
Додаємо
барвник або чай матчу і ще раз збиваємо до рівномірного фарбування маси.
Перекладаємо
білкову масу в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.

Кладемо
білки в кондитерський мішок з тонкою насадкою-зірочкою і відкидайте на застелений пергамент бізе у вигляді ялинок-пірамідок. Прикрашаємо.
Ставимо
деко в розігріту до 100-110 градусів духовку і сушимо протягом 1,5-2 годин. Якщо духовка гріє занадто сильно - злегка відкрийте
дверцята.

bon appetit:)


Категорія: Безе | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 1374 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Кекс з йогуртом і какао
Крем Рафаелло
Чахохбілі з курей
Коктейль "Космополітан"
Еклери
Десертні роли з бананом і вишнею
Крем-суп з шампіньйонів
Салат з мандаринів і креветок
Буріто
Пряний часниково-вершковий суп
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua