|
Вишневий щербет
Інгредієнти:
Вишня у власному соку (без кісточок) з соком - 3 склянки Молоко - 1.5 склянки Цукор - за смаком Жирні вершки - 1 столова ложка Ром - 1 столова ложка Лимон - 1 шт
Приготування:
Очистіть вишні від кісточок. Киньте вишні в каструлю і додайте трохи цукру. Доведіть до кипіння і готуйте протягом 15-20 хвилин. Висипте вишні з соком в блендер, збийте до однорідної маси. Вичавіть лимон. У блендер до вишень додайте лимонний сік, молоко, вершки і ром. Знову все збийте. Вилийте суміш, у пластиковий контейнер і відправте в холодильник на 24 години до подачі на стіл. Після холодильника подаємо на стіл.
bon appetit:)
|
Категорія: Морозиво | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 862
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|