Четвер, 02.05.2024, 13:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Морозиво

Вишневий щербет



Інгредієнти:

Вишня
у власному соку (без кісточок) з соком - 3 склянки
Молоко
- 1.5 склянки
Цукор
- за смаком
Жирні вершки
- 1 столова ложка
Ром
- 1 столова ложка
Лимон -
1 шт


Приготування:

Очистіть вишні від кісточок. Киньте вишні в каструлю і додайте трохи цукру. Доведіть до кипіння і готуйте протягом 15-20 хвилин. Висипте вишні з соком в блендер, збийте до однорідної маси. Вичавіть лимон. У блендер до вишень додайте лимонний сік, молоко, вершки і ром. Знову все збийте. Вилийте суміш, у пластиковий контейнер і відправте в холодильник на 24 години до подачі на стіл. Після холодильника подаємо на стіл.

bon appetit:)


Категорія: Морозиво | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 827 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі сердечка в сметанному соусі
Чорничний шейк з медом
Диву по-абхазьки
Яловичина, запечена з картоплею
Соус "Тисяча островів"
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Картопля фарширована овочами
Шоколадна паннакотта
Лосось з брокколі під сиром
Кекс з йогуртом і какао
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua