Четвер, 21.11.2024, 22:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Котлети

Курячі котлети з сиром


Інгредієнти:

►Куряча грудка - 500 гр.
►Батон - 200 гр.
►Молоко (тепле) - 1/2 склянки
►Вершкове масло - 6 столових ложок
►Сіль - 1/2 чайної ложки
►Щіпка перцю
►Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
►Часник - 1 зубчик
►Соняшникова олія - 1 столова ложка
►Сир - 100 гр.


Приготування:

Батон залийте теплим молоком. Курку дрібно наріжте. Пропустіть через м'ясорубку курку, замочений батон, часник. Посоліть і поперчіть. Перемішайте фарш. Зліпіть невеликі котлети і в середину помістіть невеликий прямокутник сиру. Закрийте, щоб сир не витік. Духовку розігрійте до 180 °С. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях. Розтопіть вершкове масло і обсмажте з обох сторін котлети (по 3 хвилини). Перекладіть котлети в жаростійке блюдо і відправте в духовку на 15 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Котлети | Додав: unknown (29.05.2012)
Переглядів: 932 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсинові цукерки
Пиріг з спагетті
Чоко-панкейкі
Картопля Шато
Чахохбілі з курки
Булочки з волоським горіхом і оливками
Диву по-абхазьки
Рулет з омлету з шинкою і руколою
Тріска в духовці з овочами
Лосось з брокколі під сиром
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua