Інгредієнти:
►Куряча грудка - 500 гр. ►Батон - 200 гр. ►Молоко (тепле) - 1/2 склянки ►Вершкове масло - 6 столових ложок ►Сіль - 1/2 чайної ложки ►Щіпка перцю ►Панірувальні сухарі - 1/2 склянки ►Часник - 1 зубчик ►Соняшникова олія - 1 столова ложка ►Сир - 100 гр.
Приготування:
Батон залийте теплим молоком. Курку дрібно наріжте. Пропустіть через м'ясорубку курку, замочений батон, часник. Посоліть і поперчіть. Перемішайте фарш. Зліпіть невеликі котлети і в середину помістіть невеликий прямокутник сиру. Закрийте, щоб сир не витік. Духовку розігрійте до 180 °С. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях. Розтопіть вершкове масло і обсмажте з обох сторін котлети (по 3 хвилини). Перекладіть котлети в жаростійке блюдо і відправте в духовку на 15 хвилин.
bon appetit:)
|