Четвер, 21.11.2024, 23:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Борщ московський



Інгредієнти:

►шинка - 150 г
►вода - 1,6 л
►капуста - 300 г
►яловичина - 200 г
►корінь петрушки - 1 шт.
►цибуля - 2 шт.
►морква - 1-2 шт.
►цукор - 1 ст. л.
►буряк - 2 шт.
►сіль - 1/2 ст. л.
►сосиски - 100 г
►томатне пюре - 4-5 ст. л.
►оцет - 5 г
►часник - 1 зубчик


Приготування:

Яловичину і шинку заливають водою і варять, знімаючи піну, потім виймають і ріжуть на шматки, а бульйон проціджують. Щоб м'ясо і шинка не обвітрилося, їх зберігають у невеликій кількості бульйону.
Всі овочі очищають і шинкують. Моркву, цибулю і петрушку злегка обсмажують з маслом, кладуть томат і тушкують разом, потім додають шинкований  буряк, збризкують оцтом, підливають трохи бульйону і тушкують усе разом.
Нарізану капусту заливають бульйоном, варять 10-15 хвилин, додають тушковані овочі, варять до готовності, потім кладуть м'ясо, шинку, нарізані шматочками сосиски і варять ще 5-10 хвилин.

bon appetit:)


Категорія: Борщі | Додав: unknown (15.01.2013)
Переглядів: 991 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Бананові оладки
Куряча грудка з грибами і сиром
Коктейль "Карамельне небо"
Омлет з сьомгою і оливками
Соус для піци
Тости на сніданок
Курка каррі
Пряний часниково-вершковий суп
Закуска з червоної риби та вершкового сиру
Салат з креветками та червоною ікрою
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua