Інгредієнти:
►шинка - 150 г ►вода - 1,6 л ►капуста - 300 г ►яловичина - 200 г ►корінь петрушки - 1 шт. ►цибуля - 2 шт. ►морква - 1-2 шт. ►цукор - 1 ст. л. ►буряк - 2 шт. ►сіль - 1/2 ст. л. ►сосиски - 100 г ►томатне пюре - 4-5 ст. л. ►оцет - 5 г ►часник - 1 зубчик
Приготування:
Яловичину і шинку заливають водою і варять, знімаючи піну, потім виймають і ріжуть на шматки, а бульйон проціджують. Щоб м'ясо і шинка не обвітрилося, їх зберігають у невеликій кількості бульйону. Всі овочі очищають і шинкують. Моркву, цибулю і петрушку злегка обсмажують з маслом, кладуть томат і тушкують разом, потім додають шинкований буряк, збризкують оцтом, підливають трохи бульйону і тушкують усе разом. Нарізану капусту заливають бульйоном, варять 10-15 хвилин, додають тушковані овочі, варять до готовності, потім кладуть м'ясо, шинку, нарізані шматочками сосиски і варять ще 5-10 хвилин.
bon appetit:)
|