Неділя, 15.06.2025, 05:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Капустняк

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Інгредієнти:

►400 грам свинячих ребер або м'якоті (можна використовувати яловичину);
►400 грам молодої або квашеної капусти;
►500 грам картоплі;
►2 цибулини;
►2 моркви;
►0,5 склянки пшона;
►2 столові ложки томатної пасти;
►Кріп, лавровий лист;
►Перець мелений, цукор.
Капустняк | Просмотров: 1080 | Добавил: unknown | Дата: 17.02.2013 | Комментарии (0)


Випадкові статті
Огірки пастеризовані
Сирний крем-суп
Веселий сніданок для дітей
Французькі тости
Куряче філе, запечене з сиром і беконом
Як правильно поєднувати їжу і напої?
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Вишневий щербет
Заготівля часнику на зиму методом сухого засолу
Каліфорнійський курячий салат
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua