Четвер, 02.05.2024, 01:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Капустняк

Капустняк



Інгредієнти:

►400 грам свинячих ребер або м'якоті (можна використовувати яловичину);
►400 грам молодої або квашеної капусти;
►500 грам картоплі;
►2 цибулини;
►2 моркви;
►0,5 склянки пшона;
►2 столові ложки томатної пасти;
►Кріп, лавровий лист;
►Перець мелений, цукор.


Приготування:

У каструлю з холодною водою покладіть м'ясо і доведіть до кипіння. Після цього зніміть з бульйону піну, і додайте в нього одну очищену цілу цибулину. Зменшивши вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште її в спокої на годину.
Далі в наш капусняк потрібно покласти цілу картоплю (якщо вона велика, розріжте на 2 частини) і варіть суп до готовності цього овоча хвилин 20. По закінченні цього часу виймаємо з каструлі картоплю і додаємо в бульйон пшоно, капусту (якщо використовуєте свіжу, її потрібно потерти на крупній тертці або дрібно нарізати) і лавровий лист. Дочекайтеся, поки пшоно буде готово.
Чистимо і дрібно нарізаємо моркву і цибулю, обсмажуємо на рослинному маслі і додаємо до них томатну пасту і 100 мл води. Все це потрібно перемішати, посолити і поцукрити. Поки з засмажкою википає вода, робимо з картоплі пюре. З бульйону витягаємо цибулину і відправляємо туди вміст сковороди і картопляне пюре.
Капусняк посоліть і поперчіть, додайте в нього кріп і почекайте, поки суп закипить. А далі знімаємо наше блюдо з вогню і даємо йому «відпочити» 20-30 хвилин.
Їсти капусняк потрібно зі сметаною і житнім хлібом.

bon appetit:)


Категорія: Капустняк | Додав: unknown (17.02.2013)
Переглядів: 1018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Млинці з курячими сердечками
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Курка з соусом Теріякі
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Салат "Соняшник"
Шашлик з риби та креветок
Тушена гречка з грибами
Лососевий салат в мушлях
Коктейль "Космополітан"
Відварені креветки
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua