Інгредієнти:
►Філе тріски - 2 шт. ►Помідори червоні - 1 шт. ►Перець болгарський - 2 шт. ►Цибуля ріпчаста - 2 шт. ►Часник - 2 зубчики ►Кольрабі - 1 шт.
Приготування:
Овочі та рибу очистити і приготувати для подальшої роботи. Овочі нарізати довільно і скласти в деко. Посолити, поперчити, полити оливковою олією. Відправляємо їх запікатися в розігріту духовку. Овочі повинні запікатися до готовності. Зрідка діставайте деко і обережно перемішуйте овочі. Натерти філе спеціями для риби (або сіль, перець) і червоною паприкою. Коли овочі готові, укласти зверху філе, полити соком від овочів. Ставимо в духовку на 3-5 хвилин. Потім перевернемо і ще 3-5хвилин.
bon appetit:)
|