Четвер, 21.11.2024, 23:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Тріска в духовці з овочами


Інгредієнти:

►Філе тріски - 2 шт.
►Помідори червоні - 1 шт.
►Перець болгарський - 2 шт.
►Цибуля ріпчаста - 2 шт.
►Часник - 2 зубчики
►Кольрабі - 1 шт.


Приготування:

Овочі та рибу очистити і приготувати для подальшої роботи. Овочі нарізати довільно і скласти в деко. Посолити, поперчити, полити оливковою олією. Відправляємо їх запікатися в розігріту духовку. Овочі повинні запікатися до готовності. Зрідка діставайте деко і обережно перемішуйте овочі. Натерти філе спеціями для риби (або сіль, перець) і червоною паприкою. Коли овочі готові, укласти зверху філе, полити соком від овочів. Ставимо в духовку на 3-5 хвилин. Потім перевернемо і ще 3-5хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 1359 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Яловичина, запечена з картоплею
Сендвіч з брокколі, сиром та куркою
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Рибні консерви
Салат з курячої печінки та овочів
Капуста по-пекінськи
Бананово-полуничний коктейль
Борщ московський
Картопля фарширована овочами
Борщ сибірський
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua