Вівторок, 02.12.2025, 02:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солянка

Солянка по-московськи



Інгредієнти:

►м'якоть копченого гусака - 750 грам
►капуста квашена - один кілограм
►вершкове масло - 100 грам
►борошно пшеничне - одна столова ложка
►цибуля ріпчаста - 1 головка
►огірки солоні - дві штуки.
►грузді солоні - 150 грам
►оливки без кісточок - 50 грам
►бульйон м'ясний - 1 склянка


Приготування:

Дрібно нарізану цибулю злегка обсмажити на вершковому маслі, далі додамо капусту, тушкуємо її годину, поки вона не стане м'якою. Заправимо капусту пасеровану борошном.
М'якоть гусака наріжемо соломкою.
У форму для запікання, змащену вершковим маслом, покладемо шарами капусту і м'якоть гусака. Зверху покладемо дрібно нарізані огірки, грузді, оливки, поллємо бульйоном.
Тушкуємо солянку в духовці під кришкою 45 хвилин.
При подачі викладемо солянку на блюдо, оформимо зеленню петрушки.

bon appetit:)


Категорія: Солянка | Додав: unknown (29.06.2013)
Переглядів: 866 | Теги: солянка, Солянка по-московськи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Капустняк
М'ясна окрошка
Чікенбургер з індичкою і копченою грудинкою
Спеції для плову
Пиріжки за п'ять хвилин
Бутерброд-гриль з печерицями та сиром
Крем-суп з шампіньйонів
Куряче філе, запечене з сиром і беконом
Печиво з ананасами
Курячий паштет
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua