Інгредієнти:
►2-3 картоплини ►100 г зеленої цибулі ►пучок кропу ►0,5 пучка петрушки ►2 яйця ►4 малосольних огірка ►10-12 редисок ►качан салату-латуку ►500 г копченої курки ►2 ч. л. готового хріну ►1 л квасу ►сметана і сіль за смаком
Приготування:
Картоплю вимити, відварити в мундирі в злегка підсоленій воді. Злити воду, дати трохи охолонути. Очистити і нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю, кріп і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Скласти картоплю і зелень у велику миску, присипати сіллю, ретельно перемішати і злегка розім'яти товкачем. Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкарлупи. Нарізати яйця і огірки невеликими кубиками. Редиску вимити, відрізати кінчики, натерти на крупній тертці. Салат вимити, обсушити і нарізати тонкою соломкою. З курки видалити шкіру, а м'ясо нарізати соломкою. Додати яйця, огірки, терту редиску і курку в миску з картоплею. Перемішати, при необхідності посолити. Квас змішати з хріном і влити в миску з нарізаними овочами. Розлити окрошку по тарілках, посипати салатом. Додати сметану за смаком.
bon appetit:)
|