Середа, 15.05.2024, 03:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

М'ясна окрошка



Інгредієнти:

►2-3 картоплини
►100 г зеленої цибулі
►пучок кропу
►0,5 пучка петрушки
►2 яйця
►4 малосольних огірка
►10-12 редисок
►качан салату-латуку
►500 г копченої курки
►2 ч. л. готового хріну
►1 л квасу
►сметана і сіль за смаком


Приготування:

Картоплю вимити, відварити в мундирі в злегка підсоленій воді. Злити воду, дати трохи охолонути. Очистити і нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю, кріп і петрушку вимити, обсушити й подрібнити.
Скласти картоплю і зелень у велику миску, присипати сіллю, ретельно перемішати і злегка розім'яти товкачем.
Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкарлупи. Нарізати яйця і огірки невеликими кубиками. Редиску вимити, відрізати кінчики, натерти на крупній тертці. Салат вимити, обсушити і нарізати тонкою соломкою. З курки видалити шкіру, а м'ясо нарізати соломкою.
Додати яйця, огірки, терту редиску і курку в миску з картоплею. Перемішати, при необхідності посолити.
Квас змішати з хріном і влити в миску з нарізаними овочами.
Розлити окрошку по тарілках, посипати салатом.
Додати сметану за смаком.

bon appetit:)


Категорія: Окрошка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 660 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирники з Фетою
Чізбургер
Курячі шашлики
Суп із свинини та печерицями
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Сирний соус до печива
Бісквітний медовик без масла
Яєчні котлети
Салат "3 правила"
Тушена гречка з грибами
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua