Субота, 14.06.2025, 18:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Журавлинний соус


Інгредієнти:

►Свіжа журавлина - 4 чашки
►Апельсин (великий) - 1 шт
►Лимон - 1/2 шт
►Мускатний горіх - 1/2 ч. л.
►Гвоздика - 1/2 ч. л.
►Цукор - 1/3 чашки


Приготування:

Додайте в блендер журавлину і цукор. Потім додайте мускатний горіх і гвоздику. Далі наріжте апельсин дольками. Часточки апельсина додаємо в блендер до решти інгредієнтів.
Потім часточками нарізаємо лимон. Потім додайте лимон в блендер до журавлини і апельсину і гарненько перемішайте до отримання однорідної маси. "Яскравий" журавлинний соус готовий!

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 791 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Бізе з кавовою начинкою
Слойка з сирною начинкою та родзинками
Ананасово-кокосовий торт
Лінивий брізоль
Вівсяне печиво з родзинками і яблуком
Екологічно чисте молоко
Варення-асорті з малини і смородини
Вибираємо сорт рису
Угорський торт "Добош"
Млинці з курячими сердечками
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua