½ невеликого багета 3 ст.л. оливкової олії 2 курячих грудки 1 великий качан салату "Романо" Трохи сиру пармезан, дрібно натертого
Для заправки: 2 зубчики часнику 2 курячих жовтка 1 ст.л. дижонской гірчиці ½ ч.л. вустерського соусу 2 ст.л. лимонного соку 3 ст.л. оливкової олії Сіль(за смаком) Мелений перець (за смаком)
Приготування:
Багет наріжте на кубики із стороною 2 см. На протвінь налийте 2 ст.л. оливкової олії, покладіть шматочки багета і перемішайте, щоб олія покрила всі кубики. Поставте протвінь в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте близько 8-10 хвилин. В сковороді розігрійте 1 ст.л. оливкової олії. Куряче філе розріжте вздовж на 2 частини, посоліть та поперчіть за смаком. Обсмажте до готовності з двох сторін (по 5-6 хвилин з кожного боку). Заправка: Потріть часник на дрібній тертці, додайте жовтки, лимонний сік, гірчицю і Вустерський соус. Все це поперчіть та посоліть, добре перемішайте. Безперервно збиваючи вінчиком, тонкою цівкою влийте 3 ст.л. оливкової олії. Листя салату порвіть руками і покладіть в салатник. Куряче філе наріжте скибочками. Додайте до салату. Це все полийте заправкою, посипте сухарями та пармезаном. Все салат готовий.