Інгредієнти:
►Апельсин - 5 шт. ►Цибуля-шалот - 2 шт. ►Оливкова олія - 1 столова ложка ►Лайм (сік) - 1 столова ложка ►Імбир (свіжий) - 1 чайна ложка ►Перець чилі - 1 чайна ложка ►Кмин - 1/2 чайної ложки ►Філе лосося - 4 шт. ►Насіння коріандру - 1 1/2 чайної ложки
Приготування:
Очистіть апельсини, очистіть дольки від плівки . Змішайте апельсини, нарізану цибулю, оливкову олію, натертий імбир, чилі і кмин. Вичавіть сік лайма. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте ретельно соус. Нагрійте гриль на середньому вогні. Решітку змастіть оливковою олією. Побризкайте рибу оливковою олією. Посоліть, поперчіть і засипте насінням коріандру. Обсмажте на грилі з обох сторін (по 3-4 хвилини). Подавайте з приготовленим соусом.
bon appetit:)
|