Четвер, 21.11.2024, 21:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Биточки

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Інгредієнти:

►Тріска філе - 700 г,
►Яйце куряче - 2 шт.,
►Вершки з потреби,
►Сир Пармезан - 100-150 г,
►Часник - 2 зубчики,
►спеції,
►Зелень кропу для прикраси,
►Олія для смаження,
►сіль,
►Перець.
Биточки | Просмотров: 1248 | Добавил: unknown | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)


Випадкові статті
Шоколадне печиво-сендвіч з арахісовим маслом
Як вибрати кавун?
Лосось з брокколі під сиром
Тушена гречка з грибами
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Суп-пюре з брокколі та сиром
Листковий салат
Запечений короп
Картопля Шато
Картопля "Дофін", запечена під сиром
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua