Тефтельки з грибами, запечені в духовці в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
►450г фаршу ►300г грибів (шампіньйони) ►80г сиру ►1 головка ріпчастої цибулі ►2 зубчики часнику ►0,75 склянки довгозернистого рису ►0,75 склянки води ►1,5 склянки томатів у власному соку ►3 ст.ложки борошна ►4-5 ст.ложки сметани ►сіль, чорний мелений перець за смаком ►1 ч.ложки кропу ►1 ч. ложку, цукру
Приготування:
Рис попередньо зварити й остудити. Гриби разом з цибулею і часником подрібнити в блендері до середніх шматочків. Фарш добре вимісити, 3-4 рази добре стукнувши в мисочці. Додати рис, цибульно-грибну суміш, сир (натертий на дрібній тертці), кріп, сіль і перець ... Все добре перемішати ... Руки змочити холодною водою і сформувати з фаршу тюфтельки. Викласти їх у жаростійкійку форму в один шар Беремо томати (у мене шматочки) і додаємо цукор, перемішуємо. Тепер додати в сік сметану і ще раз перемішати. Окремо беремо 0,75 склянки холодної води і розчиняємо в ній борошно так, щоб не було грудочок. Змішати томатно-сметанну суміш і борошно, розчинену у воді. Залити наші тюфтельки. Накриваємо форму фольгою і ставимо в заздалегідь розігріту до 180°С духовку. Запікати 60 хвилин.
bon appetit:)
|
Категорія: Тефтелі | Додав: unknown (31.03.2013)
|
Переглядів: 1089
| Рейтинг: 0.0/0 |
|