П`ятниця, 22.11.2024, 06:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Десерт Радість - насолода



Інгредієнти:
Банани 1 шт
Полуниця 20 шт
Желатин 20 гр
Цукор пісок 250 гр
Сік вишневий 450 мл
Морозиво вершкове 500 гр
Малина 200 гр



Приготування:

Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом ріжемо і розкладаємо фрукти по креманкам.
У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо і ставимо в холодильник.
З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуємо пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закипіти. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігатися, як варення.


bon appetit:)


Категорія: Десерти | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 863 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "Венеція"
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Курячий бульйон з потрухами
Буженина за 10 хвилин
Сирні коржики на швидку руку
Роли з тунцем
Курка з соусом Теріякі
Рослинні масла
Млинці з карамельними яблуками
Рижик з заварним кремом
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua