|
Десерт Радість - насолода
Інгредієнти: Банани 1 шт Полуниця 20 шт Желатин 20 гр Цукор пісок 250 гр Сік вишневий 450 мл Морозиво вершкове 500 гр Малина 200 гр
Приготування:
Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом ріжемо і розкладаємо фрукти по креманкам. У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо і ставимо в холодильник. З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуємо пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закипіти. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігатися, як варення.
bon appetit:)
|
Категорія: Десерти | Додав: unknown (27.03.2012)
|
Переглядів: 863
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|