Субота, 04.05.2024, 06:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Десерт Радість - насолода



Інгредієнти:
Банани 1 шт
Полуниця 20 шт
Желатин 20 гр
Цукор пісок 250 гр
Сік вишневий 450 мл
Морозиво вершкове 500 гр
Малина 200 гр



Приготування:

Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом ріжемо і розкладаємо фрукти по креманкам.
У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо і ставимо в холодильник.
З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуємо пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закипіти. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігатися, як варення.


bon appetit:)


Категорія: Десерти | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 821 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Ажурні млинці
Овочевий міні-омлет з шинкою і сиром
Журавлинний морс
Чебуреки
Салат "Грибний пеньок"
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Какао «Повітряний поцілунок»
Курячий стейк із зеленою цибулею та картоплею
Веселий сніданок для дітей
Іспанські булочки
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua