Неділя, 05.05.2024, 19:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Голубці

Голубці


Дуже важлива деталь приготування цієї страви - правильно обрана капуста. Вона повинна бути плоскою і з тонкими листами. Тільки така капуста дозволить приготувати маленькі голубці.


Інгредієнти:

►500 г м'ясного фаршу;
►150 г рису;
►1 качан капусти;
►2-3 моркви;
►1-2 цибулини;
►1-2 ст. л. томатної пасти;
►петрушка;
►сметана, томатна паста для підливи (за смаком);
►сіль, перець.


Приготування:

На розігрітій сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Коли цибуля підзолотиться відправляємо до неї терту на дрібній тертці моркву. В трохи тушену моркву додаємо зелень. А потім нашу томатну пасту. Дамо зажарці охолонути. До фаршу додаємо сирий, не пропарений рис. Потім до фаршу додаємо зажарку, солимо, перчимо і гарненько замішуємо нашу начинку для майбутніх голубців. У капусти акуратно вирізаємо качан і опускаємо в киплячу воду для пропарювання.
Як тільки листи стануть м'якими і еластичними (хвилин через 10), знімаємо їх. Знімаючи щоразу верхні листи, ми складаємо їх в тарілку, а потім нарізаємо трикутниками потрібного розміру для подальшого формування наших голубцов.Я роблю у капустяного листа 4 надрізу. Три частини йдуть на голубці і одну найтоншу частину з качаном, викидаю. Беремо один капустяний трикутник і поміщаємо на нього наш фарш. Звертаємо конвертиком голубці, підвертаючи краї всередину. Коли форма голубца готова, ми затискаємо його гарненько в долоні, щоб вийшла зайва рідина і наш конвертик загорнутий. Складаємо голубці щільно один до одного в казан. Окремо в окропі розводимо томатну пасту, сметану і сіль. Заливаємо цією заправкою сирі голубці. Накриваємо їх маленькою кришкою, утворюючи маленький прес, щоб наші голубці не розкрилися. Закриваємо казанок великою кришкою і відправляємо на вогонь на 40-60 хвилин до повної готовності рису.

bon appetit:)


Категорія: Голубці | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 1701 | Теги: Голубці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Соломка з вершкового сиру
Листковий салат
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Пончики з лимонним кремом
Угорський торт "Добош"
Деруни з м'ясом
Запечена курка з лимонами і білим вином
Курка з соусом Теріякі
Паста з лососем і креветками
Курячий Строганов
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua