Інгредієнти:
►Картопля 300 г ►Морква 150 г ►Яйце куряче 5 шт. ►Свинячий язик 500 г (можна яловичий, телячий, хто який любить) ►Сіль ¾ ч.л. ►Горошок консервований 300 г ►Огірки 300 г ►Майонез 150 г
Приготування:
Спочатку варимо картоплю в мундирі, моркву та яйця. Все остудити та дрібно нарізати. Одночасно потрібно відварити язик в підсоленій воді. Коли вони будуть готові, їх потрібно опустити в холодну воду і очистити. Очищені язики дрібно ріжемо і додаємо в салат. Додаємо зелений горошок та дрібно нарізані огірки. Можна використовувавати свіжі очищені огіроки або мариновані. Перед подачею салат потрібно злегка посолити і заправити майонезом.
bon appetit:)
|