Інгредієнти:
►Картопля - 500 гр. ►Ковбаса сирокопчена - 300 гр. ►Яйце куряче - 5 шт. ►Цибуля ріпчаста 2 шт. ►Сіль до смаку
Приготування:
Отже для картоплі в духовці нам багато чого не треба. Приготуємо інгредієнти. Ковбаска повинна бути обов'язково копчена. Її можна взяти побільше. Яєць теж можна брати більше. Картоплю відварити в мундирі, яйця відварити в круту. Очистити картоплю і яйця і нарізати на кружечки. Ковбаску різати як зручно. Але якщо вона велика, то краще кільцями, як і цибуля. Викладаємо продукти в каструлю в такій черговості - картопля (щільно), цибуля (злегка), посолити і поперчити, яйце, ковбаска, шар сметани. Таким чином викладаємо до верху. Верхній шар повинен бути картопля. Зверху ретельно змащуємо сметаною. Ставимо в розігріту до 200°С духовку. Тушимо в духовці, поки не підсмажитися верхівка або боки. Дістаємо нашу картоплю з духовки і насолоджуємося.
bon appetit:)
|