Інгредієнти:
►Картопля - 4 шт. (великих) ►Кабачки - 1 шт. ►Баклажан - 1 шт. ►Перець солодкий - 1 шт. ►Морква - 1 шт. ►Цибуля ріпчаста. - 1 шт. (маленька) ►Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) - все за смаком ►Сметана - 3 ст.л. ►Яйця - 2 шт. ►Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Помити і розрізати картоплю навпіл. Відварити до повної готовності. Бажано використовувати сорти, які не розварюються. Поки вариться картопля, готуємо начинку. Нарізати кубиками, як можна дрібніше: баклажан, кабачок, перець, цибулю, зелень, моркву. Злегка обсмажити окремо один від одного баклажан, кабачок, моркву з цибулею. Все змішуємо. Зварену картоплю дістати і дати їй трохи охолонути. Дістати серединку, залишаючи якомога тоншу шкірку. Середина картоплі змішати з приготованими овочами, додати туди сметану та яйця. Начинку акуратно розподіляємо по картоплині і ставимо в розігріту духовку до 180°С на 30 хвилин. Подаємо гарячим!
bon appetit:)
|