П`ятниця, 22.11.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Картопля фарширована овочами


Інгредієнти:

►Картопля - 4 шт. (великих)
►Кабачки - 1 шт.
►Баклажан - 1 шт.
►Перець солодкий - 1 шт.
►Морква - 1 шт.
►Цибуля ріпчаста. - 1 шт. (маленька)
►Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) - все за смаком
►Сметана - 3 ст.л.
►Яйця - 2 шт.
►Сіль, перець - за смаком


Приготування:

Помити і розрізати картоплю навпіл. Відварити до повної готовності. Бажано використовувати сорти, які не розварюються.
Поки вариться картопля, готуємо начинку. Нарізати кубиками, як можна дрібніше: баклажан, кабачок, перець, цибулю, зелень, моркву.
Злегка обсмажити окремо один від одного баклажан, кабачок, моркву з цибулею.
Все змішуємо. Зварену картоплю дістати і дати їй трохи охолонути. Дістати серединку, залишаючи якомога тоншу шкірку.
Середина картоплі змішати з приготованими овочами, додати туди сметану та яйця.
Начинку акуратно розподіляємо по картоплині і ставимо в розігріту духовку до 180°С на 30 хвилин.
Подаємо гарячим!

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (21.05.2012)
Переглядів: 892 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сендвіч з куркою
Фінська уха
Борщ сибірський
Вишневий торт без випічки
Глазуровані сирки
Рослинні масла
Мигдально-мандариновий торт
Апельсинова кава
Чорничний шейк з медом
Риба з помідорами під сиром
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua