►Оливкова олія - 2-3 столових ложки ►Спагеті - 225 г ►Чорний свіжо мелений перець - 2 чайних ложки ►Тертий сир Пекоріно Романо - 100 г ►Тертий сир Пармезан - 100 г ►Сіль і перець - за смаком
Приготування:
Відваріть спагетті аль-денте в підсоленій воді. Збережіть 1 склянку води, в якій вони варилися. Нагрійте сковороду і на оливковій олії обсмажте мелений перець 1-2 хвилини. Влийте ¾ склянки рідини від спагетті і доведіть до кипіння. Викладіть в сковороду пасту і перемішайте ретельно. Зверху присипте сиром, перемішайте, щоб соус став кремової консистенції. Якщо паста надто суха, додайте ще трохи рідини. Викладіть пасту на тарілки, зверху присипте ще пармезаном, посоліть і поперчіть за смаком.