Субота, 27.04.2024, 18:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Паста

Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»



Інгредієнти:

►Оливкова олія - 2-3 столових ложки
►Спагеті - 225 г
►Чорний свіжо мелений перець - 2 чайних ложки
►Тертий сир Пекоріно Романо - 100 г
►Тертий сир Пармезан - 100 г
►Сіль і перець - за смаком


Приготування:

Відваріть спагетті аль-денте в підсоленій воді. Збережіть 1 склянку води, в якій вони варилися.
Нагрійте сковороду і на оливковій олії обсмажте мелений перець 1-2 хвилини. Влийте ¾ склянки рідини від спагетті і доведіть до кипіння. Викладіть в сковороду пасту і перемішайте ретельно. Зверху присипте сиром, перемішайте, щоб соус став кремової консистенції. Якщо паста надто суха, додайте ще трохи рідини. Викладіть пасту на тарілки, зверху присипте ще пармезаном, посоліть і поперчіть за смаком.

bon appetit:)



Категорія: Паста | Додав: unknown (15.01.2013)
Переглядів: 883 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Яловичина, запечена з картоплею
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Рибні палички в горіховій паніровці
Буженина за 10 хвилин
Овочева закуска "дієтична"
Завитки з шинкою і ананасами
Сирний соус до печива
Чізкейк з полуницею і кокосом
Домашній гамбургер з житнім хлібом
М'ятне молоко
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua